Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Grickalice uz pivo»Pileća krilca sa limunom u rerni

Pileća krilca sa limunom u rerni

Margi OvanesyanMargi Ovanesyan
Početnik
55
Pileća krilca sa limunom u rerni2 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
3
"Sa hrskavom koricom i neodoljivom aromom, napravljena u rerni - savršena pileća krilca"

Potrebni sastojci

  • pileća krilca - 6 - 10 komada
  • ulje
  • limun - 1 komad
  • biber
  • so
  • beli luk - u prahu
* merne jedinice

Način pripreme

Krilca se operu i osuše.

U maloj posudi se pomeša malo ulja, isceđen sok od limuna, biber, so i beli luk u prahu.

Svako krilce se potapa i uvalja dobro u smesu.

Pomoću prsta se mažu biberom. Stavljaju se u posudu za pečenje i peku se dok ne dobiju zlatastu koricu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: