Pileća šnicla sa duplim prilogom

08/12/2018
"Zar ne bi bilo lepše da imamo po dve šnicle sa jednim prilogom "
Priprema35 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno95 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano345
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice
Šnicle

Način pripreme

Za sotirani krompir:

Oljuštimo krompir i stavljamo da se kuva. Ne treba da bude skroz gotovo, nego da bude malo tvrđi. Kad bude gotov sečemo ga na kockice i pržimol u ugrejanoj masti. Kad završimo, isečemo mirođiju i beli luk i uvaljamo u krompir.

Povrće dinstamo u šerpi sa malo vode i ulja, gotovo je kad omekša. Po želji možemo dodati soja sos po ukusu.

Za pile:

Isečemo grudi šnicle. Pečemo na rebrastom tiganju bez masti. Dok su još tople, na svaku šniclu stavljamo krišku paradajza i malo kačkavalja da može da se rastopi.

Kad sve bude gotovo ukrašavamo tanjir sa malo krompira, povrća i jednom šniclom.

Pravi užitak, nadamo se da će vam se dopasti.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar