Jednostavan domaći sladoled bez jaja

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
593
30/12/2018
"Nema jaja, nema konzervansa, nema pojačivača ukusa i boja - samo svež i prirodan ukus koji će vas očarati "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano387
  • Pregledi tokom meseca31
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Napolju postaje toplije i počinjemo da mislimo o sladoledu. Napravite domaći i bez jaja.

U posudu se promešaju svi sastojci veoma dobro. Dobijena smesa se stavlja u frižider.

Tokom sat, dva meša se neprestano. Ma kraju se prebacuje u zamrzivač.

Serviramo u čašama, odozgo prelivamo rastopljenom čokoladom ili nečim drugim po izboru.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar