Krambl sa šumskim voćem

08/03/2019
"Aromatično i sa hrskavom koricom, ostalo su detalji "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano295
  • Pregledi tokom meseca30
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kockicom maslaca namažite dno i ivice posude za pečenje i stavite šumsko voće. Dodajte sok od limuna, šećer u prahu i skrob, promešajte.

U posudi pripremite bazu za kolač tako što pomešate ovsene pahuljice, brašno, braon šećer i hladan maslac, isečen na kockice. Pomešajte sastojke rukama dok ne dobijete testo koje se mrvi. Rasporedite smesu preko voća u plehu.

Pecite krambl 20-25 minuta na 200 stepeni u prethodno ugrejanoj rerni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar