Pesto od lešnika

Катарина Кнежевић
Катарина Кнежевић
Početnik
05/04/2019
"Pesto, ali u neverovatnoj vegan varijanti sa lešnicima - vredi da probate još danas "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano102
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Lešnike uveče potopimo u vodu, menjamo je 2-3 puta, posebno tokom leta.

Mirođiju i brli luk očistimo, operemo i stavljamo u blender. U njih dodajemo so, lešnike, a na kraju maslinovo ulje i ulje.

Dobijenim pestom prelivamo tikvice, dodajemo kiselo mleko, grilovano povrće, salate, u koje dodajemo sok od limuna, senf i med.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar