Tople princeze sa sušenim mesom i kačkavaljem

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
11/04/2019
"Princeze postoje u dve osnovne vrste - izmišljene u pričama i tople - sa sušenim mesom i kačkavaljem "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano31
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ovaj doručak spremamo sa sastojicima ostalilm od večere na božićnom tanjiru - kačkavalj, lukanka, sušeno meso, plavi sir.

Tajna ovih sendviča se krije u začinjenom domaćem maslacu. Nakon svima poznate tehnologije za njegovo spremanje, pomešamo ga sa začinima, čubrom, origanom i malo majčine dušice. Ono je pogodno za ove princeze sa suvim mezetlukom. Mažemo kriške hleba njim.

Poređamo kriške lukanke i sušenog mesa. Narendamo malo plavog sira na sitno rende, a kačkavalj na krupno. Pomešamo ih dobro i posipamo preko suvih mezetluka.

Zapečemo princeze dok se kačkavalj ne istopi. Dok su još tople, posipamo ih čubrom. Garniramo čeri paradajzom i strukovima majčine dušice.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar