Krompir salata sa inćunima

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
11/06/2019
"Krompir, inćuni i dresing - tri ključna sastojka za spremanje ove neverovatne salate "
Priprema35 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano70
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • krompir - 1 kg
  • luk - 3 glavice, crveni
  • inćuni - 300 g 8iz konzerve)
  • maslinovo ulje - 2 kašike
  • sirće - 2 kašike
  • senf - 1 kašičica
  • so - 1/2 kašičice
  • peršun - 5 - 6 strukova
* merne jedinice

Način pripreme

Krompir se oljušti i iseče. Skuva se i posoli se. Luk se seče na krugove i u posudi počinju da se ređaju slojevi krompira, inćuna i luka.

Posipa se peršunom i preliva se dresingom, napravljenim od senfa, maslinovog ulja i sirćeta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar