Bubrezi na roštilju na rumunski način
Бъбреци на скара по румънски
Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Bubrezi na roštilju na rumunski način

Bubrezi na roštilju na rumunski način

Marina NordMarina Nord
Kuvar
463832762
Bubrezi na roštilju na rumunski način1 / 2
28/07/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
45 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
4
"Vi vidite bubrege, a mi vas izazivamo sa savršenim mezem za pivo"

Potrebni sastojci

  • teleći bubrezi - 500 g
  • ulje - 5 kašika
  • limun - 1 komad
  • so - 2 prstohvata
* merne jedinice

Način pripreme

Bubrezi se očiste i iseku se na polovine.

Posipaju se solju i biberom, namažu se uljem i peku se na roštilju.

Naprskaju se sokom od limuna i serviraju se.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: