Sir pečen u rerni

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
97
645
05/09/2019
"Ekonomično i veoma lako za spremanje jelo, koje odlično ide uz čašu piva "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano295
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk se usitni i zajedno sa istopljenim maslacem se stavlja u posudu za pečenje i dinsta se u rerni dok ne omekša.

Njemu se dodaje sitno isečen peršun, promeša se i pokriva se namrvljenim sirom. Peče se u rerni još 10 minuta.

Izvadi se i preliva se svežim mlekom, koje je prethodno umućeno sa jajima, brašnom i solju.

Peče se dok ne postane zlatasto. Gotovo jelo se servira posuto alevom paprikom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar