Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Cvekla Pečena u Rerni
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Cvekla Pečena u Rerni

Cvekla Pečena u Rerni

Otkrij 12 recepata iz naših kolekcija za: Cvekla Pečena u Rerni
Pečena crvena cveklaPečena crvena cveklaOperite cveklu, osušite je i umotajte svaku glavicu u foliju ili papir za pečenje....
Cvekla u rerniCvekla u rerni
Tako napravljena cvekla je idealna za svakakve salate, piree, pečena i druga jela. Prijatno!...
Pečena cvekla sa belim lukom i orasimaPečena cvekla sa belim lukom i orasima
Na kraju dodajte ulje ili maslinovo ulje i ponovo dobro promešajte pečenu cveklu sa belim lukom i orasima....
Zapečena cvekla iz rerne sa siromZapečena cvekla iz rerne sa sirom
Uvijene cvekle poredajte na žicu iz rerne ili na pleh. Uključiti rernu na 180 stepeni i peći 60 min....
Cvekla u tegliCvekla u tegli
Cvekla u tegli se čuva na hladnom mestu....
Marinirana crvena cveklaMarinirana crvena cvekla
Operite cveklu i skuvajte je dok ne omekša. Ohladite je, oljuštite i isecite na kocke ili tanke kriške. U nju dodajte narendan ren....
Cvekla u teglamaCvekla u teglama
Sipati cveklu u tegle pa svaku teglu naliti prelivom. Cvekla mora da bude potpuno pokrivena tečnošću....
Turšija pikantna cveklaTuršija pikantna cvekla
Cvekla može da se koristi samostalno kao salata ili da je dodate u druga jela (supe, boršč, đuveče itd.) Turšija pikanta cvekla je gotova....
Marinirana cvekla za zimuMarinirana cvekla za zimu
Marinirana cvekla za zimu je spremna....
Cvekla sa mladim lukomCvekla sa mladim lukom
Cvekla se opere i skuva. Oljušti se i samelje/narenda. Dodaju se sitno isečen luk, peršun i mirođija, ulje, rastvoreno sirće, šećer i so....
Cvekla kao iz prodavniceCvekla kao iz prodavnice
1
Koliko dugo može ovako spremljena cvekla stajati, ne znam, jer kod nas brzo nestane koliko god da je napravim!...
Zapečena cvekla sa pavlakomZapečena cvekla sa pavlakom
Pomešajte cveklu sa lukom u odgovarajućoj posudi, prelijte sve smesom pavlake i mleka, posolite i zapecite u rerni....

Rejting

3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: