Čokoladni krem za torte

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70033
05/09/2019
"Svaka ukusna torta počinje sa spremanjem krema koji se topi u ustima, ostalo su detalji "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano136
  • Pregledi tokom meseca135
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Istopite čokoladu na pari i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.

Umutite pavlaku sa šećerom. Postepeno dodajte krem sir, ne prestajući da mutite.

Sipajte i čokoladu. Umutite sve, dok se ne dobije gladak ujednačen krem.

Koristite za torte ili sipajte u dezertne posudice i ohladite pre konzumacije.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar