Gratin s paradajzom i krastavcima

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj78883
09/11/2019
"Mirno možete da ih krstite Đuvečare sa čedrom, tako će svi znati tačno koliko ćete ih ukusno ugostiti "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano16
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prepolovite krastavac i odstranite semenke nakon čega ga isečete na polu mesece.

Pomešajte sa paradajzom isečenim na kocke, začinite solju i biberom i rasporedite smesu u četiri odvojen posude.

Pomešajte prezle sa narendanim čedar sirom i izgnječenim belim lukom. Promešaje i pospite svaku porciju.

Kuvajte ih po 8-10 minuta na punoj jačini, nakon čega ih zapečete na prethodno zagrejanom grilu dok ne dobiju zlatastu preplanulost. Pre serviranja pospite mentom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar