Mafini sa nadevom za dijabetičare

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8891
3
21/11/2019
"Ukusni mafini pogodni čak i za ljude koji pate od dijabetesa "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano406
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • žumance - 1 komad
  • belanca - 3 komada
  • stevija - 1 kašičica
  • vanila - 1 pakovanje
  • ulje - 1 kašika
  • kukuruzni skrob - 5 kašika
  • prašak za pecivo - 1 kašičica
  • voda - 3 kašike
  • džem sa zaslađivačem - 3 - 4 kašike, po želji
* merne jedinice

Način pripreme

U posudi pomešamo balanca, žumance, vodu, steviju, ulje i vodu.

Mutimo i dodaje kukuuruzni skrob i prašak za pecivo. Mutimo ponovo.

Ovom smesom punimo do polovine kalupe za mafine.

Sipamo u sredinu svakog napunjenog kalupa po 1/2 kašičice džema, a odozgo pokrivamo sa po malo smese za mafine.

Pečemo mafine na 180 stepeni oko 20 minuta dok ne postanu zlatasti.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar