Način pripreme
1. Sitno iseckajte čokoladu i dodajte je u maslac.
2. Istopite ih na pari (dok pripremate druge stvari, čokolada ne sme da se hladi).
3. Umutite šećer zajedno sa jajima da blago pobeli (tekstura u obliku krema).
4. U već umućena jaja postepeno dodajte čokoladu (dobro mešajte), nakon toga dodajte brašno i kakao.
Lepo bi bilo da je smesa gusta (ako ste dobili ređu smesu, dodajte 1-2 prstohvata brašna i umutite mikserom).
5. Nauljite 8 kalupčića ( ja sam koristila kalupčiće za krem karamel), unutra možete da stavite prstohvat kakaa, pre nego što popunite kalup.
Do pola napunite kalupčiće. Stavite po 1 čokoladnu bombonu (po preporuci belu - čokoladni sufle postaje lepši kada se pomešaju dve čokolade) i napunite skoro do vrha.
6. Rernu zagrejte na 220 stepeni.
7. Sufle pecite 7-8 minuta.
8. Čokoladni sufle sa tečnim centrom Lind se poslužuje topao, može da se doda kugla sladoleda od vanile i da se ukrasi šećerom u prahu.