Način pripreme
1. Stavite sve sastojke u blender i meljite dok ne dobijete homogenu smesu. U zavisnosti od raspoloženja, ponekad dodajem i tahini od susama ili sirup od agave, uvek možete povećati ili smanjiti količinu nekog sastojka, po želji. Kokosov šećer možete zameniti smeđim, koji je jeftiniji.
2. Kada smesa za bombone bude gotova, najbolje da stavite u frižider na oko pola sata da se malo stegne i tako ćete lakše oblikovati bombone rukama.
3. Za to vreme prirpemite ukras.
4. Kad se smesa stegne, oblikujte sirove bombone. U unutrašnjost svake bombone stavite ceo badem i uvaljajte u kokosov šećer - ovaj predivni užitak za čula je gotov!
Praznične sirove vegan bombone Rafaelo se prave veoma lako i izuzetno su efikasne kao poklon ili za posluženje u specijalnim prilikama.
Kutije sam sačuvala od bombonjera, koje su mi se činile odgovarajućim i ostaje samo da ih ukrasite mašnom ili da poređate na lep tanjir.
Neka vam je slatko!