Mekane Kiflice sa Sirom

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Mekane Kiflice sa Sirom
Mekane kiflice sa siromMekane kiflice sa siromOve mekane kiflice sa sirom su odličan doručak za male i velike, mogu i kao užina u školi. Prijatno!...
Mekane kiflice DušicaMekane kiflice DušicaPospite semenkama (po želji) i mekane kiflice Dušica stavite u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni, pecite dok se ne dobije zlatkasto-smeđa boja...
Moje mekane kifliceMoje mekane kiflicePleh premazati margarinom i poređati kiflice. Peći u dobro zagrejanoj rerni na 200 stepeni 15 minuta....
Ekspresne mekane bakine kifliceEkspresne mekane bakine kifliceČak ne čakajte da se ohlade ekspresne mekane bakine kiflice, jedite ih dok su tople - neodoljive su! Prijatno!...
Mekane kiflice sa kremomMekane kiflice sa kremomPokrivamo drugom polovinom kiflice, malo pritiskamo. Posipamo šećerom u prahu....
Mekane kiflice sa ratlukomMekane kiflice sa ratlukomPecite kiflice na 180°C oko 25 – 30 minuta....
Mekane kiflice sa kvascemMekane kiflice sa kvascemPospite kiflice šećerom i pecite ih na 160 stepeni dok ne budu gotove....
Mekane kiflice sa ratlukomMekane kiflice sa ratlukomDa bi bile mekše odozgo ja stavljam posudu sa vodom na dno rerne, para ide na gore ka plehu i kiflice postaju mekše....
Mekane milibrot kiflice za UskrsMekane milibrot kiflice za UskrsPecite mekane milibrot kiflice za Uskrs u ugrejanoj rerni na 170 stepeni dok ne dobiju lepu zlatnu boju....
Mekane kiflice sa omiljenim nadevomMekane kiflice sa omiljenim nadevomNamažite žumancem mekane kiflice sa omiljenim nadevom i pecite na 180-190 stepeni....
Moje mekane kiflice sa ajvaromMoje mekane kiflice sa ajvaromUviti kiflice i poređati u margarinom podmazan pleh. Preko kiflica naneti narendani margarin. Ostaviti da odstoji 15 minuta....
Moje mekane kiflice sa eurokremomMoje mekane kiflice sa eurokremomŽumance razmutiti viljuškom i premazati kiflice.Na svaku kiflicu staviti po malo margarina, a i između kiflica stavljati po malo margarina....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: