Način pripreme
1. Umutite jaja sa šećerom na mekan krem. U njih dodajte ulje i krem sir i ponovo umutite. Nema problema da ostane malo grudvica od sira.
2. Prosejte brašno sa praškom za pecivo i pomešajte sa solju i kokosom.
3. Sipajte suvu smesu u četiri dela u tečnu i mešajte spatulom.
4. Oljuštite i isecite krušku na male komade.
5 . Sipajte smesu za kolač u odgovarajući kalup, namazan i posut brašnom i odozgo stavite komade krušaka.
6. Pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni 30 minuta ili proverite čačkalicom za zube.
7. Izvadite kolač iz kalupa i ostavite da se osuši na rešetku, nakon toga prelijte sa ugrejanim dulce de leche-om i obilno pospite preostalim kokosom.
Neka vam je slatko! Kolač sa kruškama i kokosom za tili čas je jedinstven, probajte ga!