Način pripreme
Umutite jaja sa šećerom, dodajte ulje i sveže mleko. Odvojite 1 supenu kašiku brašna i preostalo prosejte sa kakaom, solju, praškom za pecivo i vanilom. Dodajte ih u smesu od jaja i drvenom spatulom mešajte, dok ne dobijete homogenu smesu.
Pomešajte kokosovo brašno sa kondenzovanim mlekom i kašikom brašna. Na dno pleha, prečnika 26 cm stavite papir za pečenje, sipajte smesu i odozgo stavite na nekoliko mesta, uz pomoć šprica, smesu od kokosa, nemojte mešati.
Oljuštite i isecite jednu krušku na polumesece, stavite je oko belih krugova u plehu. Drugu krušku oljuštite i isecite je na malo krupnije komade i njih stavite u same krugove.
Pecite na 180 stepeni oko 50 minuta, proverite čačkalicom za zube. Ostavite da se ohladi i po želji pospite kokosovim brašnom ili šećerom u prahu.