Način pripreme
Pripremiti duboku plastičnu posudu u kojoj ćemo mutiti šlag sa 150 ml mleka. Sipati u nju prvo šlag pa mleko i mutiti mikserom na najjačoj brzini 5 minuta.
Onda pripremiti dve srednje okrugle staklene posude sa postoljem (čaše za voćnu salatu). Iseckati bananu na krugove u posebnu posudu, pripremiti maline, ribizle, mleveni orah i kokosovo brašno.
Pre toga pavlaku sipati u jednu posudu i dodati joj 30 g šećera u prahu, dobro to izmešati kašikom i probati je li dovoljno slatko.
Uzeti kašikom malo šlaga i u obe posude staviti na dno, pa po dve kašike slatke pavlake i preko ređati maline, mleveni orah, kokos i bananu, 3 kašike ribizli raspodeliti, ne mešati.
Dodati preko svega toga ostatak šlaga, a preko šlaga na vrh ukrasiti sa par ribizli i mlevenih oraha.
Ostaviti 30 min u frižideru pa poslužiti.