Način pripreme
Veoma dobro operite i iscedite leblebije za ovaj veganski slatkiš.
Stavite ih u blender ili secka zajedno sa kakaom, urmama očišćenim od koštica, kokosovim mlekom i istopljenom kokosovim maslacem.
Izblendajte sve veoma dobro, ukoliko je potrebno koristiti silikonsku špatulu da bi ste pokupili smesu koja se zalepila za zidove blendera. Treba da dobijete gustu čokoladnu smesu.
Sipajte smesu u posudu i dodajte mlevene orahe. Dobro promešajte i stavite smesu u tepsiju obloženu papirom za pečenje.
Stavite tepsiju u zamrzivač na sat vremena ili u frižider na 2-3 sata.
Napravite preliv tako što istopite kokosovo ulje, dodate med i kakao i promešate.
Možete da napravite preliv od istopljene crne čokolade.
Prelijte sirov brauni, isecite na kvadratiće i gotovo.
Držite u frižideru vaš čokoladni brauni sa leblebijama i orasima.