Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Grickalice uz pivo»Pohovani pileći bubci u rerni

Pohovani pileći bubci u rerni

ažurirano:
Todorinka BernardovaTodorinka Bernardova
Inovator
14925523
Pohovani pileći bubci u rerni
Fotografije: Todorinka Bernardova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
2
"Ovo se zove dobro meze uz pivo - pohovani pileći bubci u rerni."

Potrebni sastojci

  • pielći bubci - 1 pakovanje
  • pileći bujon - 1 kockica
  • jaje - 1 komad
  • biber
  • so
  • kukuruzno brašno - 1 kašika
  • prezle - 1 kašika
  • začin za piletinu - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Bubci se skuvaju sa bujonom.

Jaje se umuti.

Prezle, kukuruzno brašno i začin za piletinu se zajedno pomešaju.

Kada se skuvaju bubci, izvade se i ohlade.

Potapaju se prvo u jaje, nakon toga u brašno i ponovo u jaje.

Poređaju se u posudu za pečenje postavljenu papirom i peku se u zagrejanoj rerni dok pohovani pileći bubci u rerni ne postanu zlatasti.

Imate idealno meze uz pivo ili vino.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: