Način pripreme
Pileći file se opere veoma dobro. Iseče se na tanke kriške.
Jaja se umute u penu.
Svaka kriška se potapa u prezle i ostavlja se pet minuta, nakon čega se potapa u jaja, posle ponovo u prezle.
Prže se u zagrejanom ulju.
Nakon što su ispržene, izvade se na kuhinjski ubrus, da se ocede od masnoće.
Sos barbikju se pomeša sa kečapom, soja sosom, medom, sušenim lukom i belim lukom isucanim u penu.
Kuva se 10 minuta na slaboj vatri.
Kupus se seče na tanke trakice.
Svaka kriška hleba se maže senfom.
Stavlja se isečen kupus, preliva se ohlađenim sosom.
Oodzgo se poređa isprženi file, preliva se sosom i pokriva se kriškom.
To se ponavlja još jednom.
Spremljeni klub sendvič se fiksira sa dve drvene čačkalica, preko kojih se stavljaju po tri masline na svaku.
Iseče se po dijagonali i servira se.