Bonapeti.rs»Recepti»Sendviči»Klub Sendvič»Japanski klub sendvič Kacu Sando

Japanski klub sendvič Kacu Sando

Maria BojilovaMaria Bojilova
Šef kuhinje
452902k122
Japanski klub sendvič Kacu Sando
Fotografije: Maria Bojilova
1 / 5
20/07/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
60 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
100 min.
Porcije
4
"Specijalitet iz japanske kuhinje koji je već na našem spisku sa omiljenim klub sendvičima!"

Potrebni sastojci

  • pileći file - 400 g
  • prezle - 250 g, fine
  • jaja - 4 komada
  • ulje - 200 ml
  • tost hleb - 12 kriški
  • senf
  • kupus - 300 g
  • Za sos
  • barbikju sos - 4 kašike
  • soja sos - 6 kašika
  • kečap - 2 kašike
  • med - 1 kašika
  • sušeni luk - 3 kašike
  • beli luk - 4 čena
  • masline - marinirane zelene bez koštica
* merne jedinice

Način pripreme

Pileći file se opere veoma dobro. Iseče se na tanke kriške.

Jaja se umute u penu.

Svaka kriška se potapa u prezle i ostavlja se pet minuta, nakon čega se potapa u jaja, posle ponovo u prezle.

Prže se u zagrejanom ulju.

Nakon što su ispržene, izvade se na kuhinjski ubrus, da se ocede od masnoće.

Sos barbikju se pomeša sa kečapom, soja sosom, medom, sušenim lukom i belim lukom isucanim u penu.

Kuva se 10 minuta na slaboj vatri.

Kupus se seče na tanke trakice.

Svaka kriška hleba se maže senfom.

Stavlja se isečen kupus, preliva se ohlađenim sosom.

Oodzgo se poređa isprženi file, preliva se sosom i pokriva se kriškom.

To se ponavlja još jednom.

Spremljeni klub sendvič se fiksira sa dve drvene čačkalica, preko kojih se stavljaju po tri masline na svaku.

Iseče se po dijagonali i servira se.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: