Fotografije: Lilia Tsacheva/Lipodve
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
"Sveža, jednostavna i veoma aromatična salsa koju možete poslužiti sa krekerima ili preprčenim kriškama"
- paradajz - 1 veliki, roze
- čeri paradajz - 4 - 5 žutih, iseckanih na kolutiće
- crveni luk - 1/4 glavice, iseckana tanko
- peršun
- rukola
- crne masline - 3 - 4, sitno iseckane
- maslinovo ulje - 1 supena kašika
- so
- biber - po ukus
* merne jediniceNačin pripreme
Za ovu unikatnu salsu od paradajza sa maslinama isecite roze paradajz na majušne kockice.
Dodajte peršun, zatim maslinovo ulje, biber i so i dobro promešajte.
Pospite žutim čeri paradajzom, iseckanim na kolutiće, rukolom i crvenim lukom i odozgo maslinama.
Servirajte salsu prepečenim kriškicama ili krekerima od leblebija sa maslinama.
Facebook
Omiljeno
Pinterest