Pileći bataci sa graškom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
550
887
27/02/2021
"Omiljena kulinarska klasika, kako da je ne spremiš već danas"
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano509
  • Pregledi tokom meseca77
  • Pregledi tokom sedmice17
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće meso
  • grašak - 800 g, zamrznut
  • paradajz - 800 g, pasiran
  • praziluk - 1 struk
  • so
  • biber - po ukusu
  • čubar
  • ulje - 4 - 5 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

U posudi za pečenje se pomešaju grašak sa prazilukom isčenim na kolutove, ulje, začini i paradajz. Promeša se dobro.

Meso se zaćini biberom, solju i sa malo aleve paprike.

Poređa se preko graška.

Jelo se peče na 190 stepeni sat vremena.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar