Magma kolač

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Magma kolač
Fotografije: Djemile Cheshlieva
1 / 2
06/05/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Skuvaj45 min.
Ukupno65 min.
Porcije12
"Idelan oblik u prirodi je okrugao, a mi ćemo vam pomoći da uđete u njega sa našim ukusnim đakonijama"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sastojci za testo se promešaju redom i sipaju se u blago namazanu posudu za pečenje.

Sastojci za krem se stavljaju u šerpu, osim maslaca i skuvaju se dok se ne zgusnu, pri čemu se pazi da se ne stvore grudvice. Sklanja se sa ringle i dodaje se maslac. Promeša se dok se ne istopi.

Krem se sipa tačno po sredini testa i peče se u prethodno zagrejanoj rerni na 170 stepeni 30 minuta.

Izvadi se iz rerne, deo sa kremom se posipa čokoladnim mrvicama, a deo sa kakaom - kokosovim brašnom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: