Način pripreme
Vodu stavite u posudu, poklopite i držite 4 minuta na 600 stepeni u mikrotalasnoj.
Dodajte nes kafu, šećer i vanilu.
Želatin pomešajte sa malo hladne vode, ocedite, stavite u posudu za sos i držite 1 ½ minuta na 180 stepeni, nemojte poklapati.
Promešajte i dodajte u smesu sa kafom. Dodajte dve vrste likera i dobro promešajte.
Posudu stavite u drugu veću posudu punu leda.
Pomorandžu dobro operite, osušite i koru izrendajte.
Pavlaku umutite na sneg i polovinu stavite u frižider. Preostlau pavlaku pomešajte sa rendanom korom i dodajte u žele, kad počne da se zgušćuje.
Četiri kalupa nakvasite i rasporedite u njih moka žele.
Stavite u frižider.
Pre serviranaj, žele okrenite na desertne tacne i ukrasite odvojenom pavlakom.
Vreme: 4 minuta na 600 stepeni, 1 minuta na 180 stepeni.