Način pripreme
Prvo napravite nadev:
Isecite kobasice na srednje velike komade i prebacite ih u veoma zagrejan duboki tiganj sa nelepljivim dnom. Ostavite ih da se dobro zapeku i dodajte prethodno iseckane tanke kolutove paprika. Izmešajte i ostavite na 2-3 minuta da se pomešaju arome. Nakon toga dodajte kukuruz i začine. Dodajte i paradajz iseckan na kockice, ponovo izmešajte i ostavite na još 4-5 minuta. Na kraju dodajte oba jaja, izmešajte i sklonite sa vatre.
Nakon toga pripremite sos:
Isecite luk na 4 i zajedno sa ostalim proizvodima pasirajte u blenderu.
Dolazi red i na pogače:
Od nabrojanih sastojaka umesite meko testo. Podelite ga na 10 lopti. Svaku u od njih razvijte tanko i ostavite ih da odmore na desetak minuta,
Pecite tortilja pogače u veoma zagrejanom tiganju po 20 sekundi sa svake strane.
Na svaku gotovu pogaču stavite nadev i sos, uvijte u rolat i servrajte vaš takos.