Bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Kremovi»Mus»Trobojni čokoladni mus

Trobojni čokoladni mus

Kulinarna mrejaKulinarna mreja
Džedaj
641882k
Trobojni čokoladni mus
Fotografije: Kulinarna mreja
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
30 min.
"Neverovatan čokoladni mus, u koji ne možemo da dočekamo da ubacimo kašičicu"

Potrebni sastojci

  • crna čokolada - 150 g
  • bela čokolada - 150 g
  • mlečna čokolada - 150 g
  • pavlaka - 450 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Za ovaj jedinstveni čokoladni mus pavlaku podelimo na tri dela.

U posudu sipamo 150 ml pavlake. Zagrevamo i dodajemo 150 g braon čokolade.

Mešamo neprestano dok se čokolada potpuno ne otopi.

U trenuku kad provri sklanjamo sa ringle, ostavljamo 2-3 minuta i sipamo u čašu. Ostavljamo da se ohladi i stegne sat vremena.

Kada je gotovo ponovo zagrevamo 150 ml pavlake, dodajemo belu čokoladu, sipamo preko crne i ostavljamo ponovo da se stegne.

I na kraju na isti način i mlečnu čokoladu.

Dokoracija trobojnog čokoladnog musa je kako se kome sviđa.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: