Način pripreme
Ostavite krem sir na sobnoj temepraturi. Tako ćete ga lakše umutite. Jaje i krem sir mutite miskerom ili blenderom.
Smesu pecite u tiganju za palačinke koji se obavezno podmaže maslacem.
Ako vam je teško u tiganju da je okrenete, postoji i drugi način. Možete da je ispečete u maloj tepsiji obloženoj papirom za pečenje. Možete da ispečete i veću količinu u većoj tepsiji. Nakon toga možete da isečete koru i uvijete. Ili pak da uvijata jedan veliki rolat i sečete na komade.
Od smese možete da ispečete 2 bakina kolača i da napravite sendvič. I to je opcija ukoliko vam je teško sa palačinkama.
Palačinku sam namazala izgnječenim avokadom kog sam začinila sa malo soli. Odozgo sam stavila komadić šunke i krastavca. Posle sam pažljivo uvila slanu palačinku.
Keto palačinka sa avokadom i šunkom je gotova.