Način pripreme
Odvojte mali deo soka od kompota da natopite piškote.
Rastvorite dve kesice želatina prema upustvu na pakovanju i dodajte u kompot od oljuštenih i na kocke isečenih breskvi.
Postavite dno duboke posude najlon folijom. Sipajte smesu od kompita i ostavite sa strane da se želira.
Umutite pavlaku sa šećerom u prahu, dodajte treću kesicu želatina (pre toga rastvorenu u hladnoj vodi i zagrejanu na pari) i promešajte.
Preko već želirane masle poređajte red piškota, sipajte deo krema od pavlake, poređajte red krugova banane, ponovo pavlaku i završite piškotama. Tako spremljen kolač ostavite oko sat na hladnom da se stegne.
Gotov kolač od piškota okrenite pomoću tanjira, pažljivo otklonite foliju, prelijte voćnim topingom i garnirajte zrncima nara.
Kolač od piškota sa kiselom pavlakom je gotov.