Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Pileća srca sa šampinjonima u sosu od pavlake

Pileća srca sa šampinjonima u sosu od pavlake

Pileća srca sa šampinjonima u sosu od pavlake
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
50 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
3
"Ukusna srca sa ukusnim sosom"

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 300 g
  • šampinjoni - 300 g
  • pavlaka za kuvanje - 100 ml
  • beli luk - 2 čena
  • maslac - 100 g
  • so
  • mirođija - za garniranje
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite pileća srca i stavite ih da se kuvaju. Dodajte i očišćene pečurke.

Zagrejte maslac u tiganju i dodajte oceđena srca i pečurke. Ostavite ih da se zaprže, mešajući ih.

Dodajte pavlaku i kuvajte dok se ne zgusne.

Malo pre nego što sklonite jelo sa ringle začinite ga solju i dodajte gnječeni beli luk.

Garnirajte grančicom sveže mirođije.

Pileća srca sa šampinjonima u sosu od pavlake su gotova.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: