Način pripreme
U posudi pomešamo suve sastojke, količina treba da bude dovoljna da se natrljaju rebra sa obe strane. Začinjena rebra ređamo u posudu aparata, odozgo posipamo solju i stavljamo u frižider na bar 2 sata.
* Ako imate mogućnost uvaljajte meso u začine i ostavite jednu noć da odstoje.
U drugoj posudi pomešajte sve ostale sastojke, nakon toga sipajte BBQ sos, napunite pola flaše sa vodom, protresite da se pokupi sve sa ivica i sipajte u marinadu.
Dobro promešanu marinadu sipajte u rebra.
Stavvite posudu sa rebrima i uključite na sledeći program:
- teleća rebra: 8 sati na programu Slow cook- Low;
- ili može na programu 5 sati Slow cook- High;
- rebra divlje svinje: 8 sati na programu Slow cook- High;
Kad se program završi, ako želite možete uključiti program Air fryer 5 minuta na 190 stepeni.
Sporo kuvana barbikju rebra su gotova.