Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Glazirana Rebra

Glazirana Rebra

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Glazirana Rebra
Brza glazirana svinjska rebraBrza glazirana svinjska rebraRebra pecite u ugrejanoj rerni na 250 stepeni oko trideset minuta. Po želji možete staviti i krompir....
Pržena teleća rebraPržena teleća rebraStavite rebra po 10 minuta sa obe strane. Poređajte rebra u pleh preko praziluka i celera....
Neodoljiva teksaška rebraNeodoljiva teksaška rebraSvinjska ili teleća rebra se očiste od žila, nakon čega se natrljaju dobro sokom od limuna sa obe strane....
Pikantna svinjska rebraPikantna svinjska rebraRebra, nakon što su se ohladila, se uvaljaju u sos....
Marinirana svinjska rebraMarinirana svinjska rebraSve namirnice promešajte do homogene smese i četkom obilno namažite rebra. U pleh stavite 1 prst vode i rebra pecite na donjem grejaču....
Pečena svinjska rebraPečena svinjska rebraRernu zagrejte na 180 stepeni i stavite rebra da se peku nekih sat vremena, zatim sklonite foliju i vratite još 10 minuta da se dopeče i dok meso...
Svinjska rebra na roštiljuSvinjska rebra na roštiljuObilno namažite rebra marinadom. Ugrejte roštilj i namažite ga, nakon oko 20-30 minuta mariniranja stavite rebra da se peku....
Svinjska rebra sa povrćemSvinjska rebra sa povrćemU posudu pomešati ulje, so, biber, kari, vlašac, peršun, mlevenu papriku, senf i sve preliti preko rebaraca i dobro izmešati rukama. Najbolje...
Svinjska rebra u kesiSvinjska rebra u kesiPosudu poklopite i ostavite u frižideru na dva sata da se rebra aromatiziraju. Nakon toga, začinjena rebra stavite u kesu za pečenje....
Svinjska rebra sa pireomSvinjska rebra sa pireomDa bi očuvali ukus ananasa, rebra možete da postavite u metalnu foliju, da prelijete rebra marinadom i da sve prekrijete folijom....
Pečena rebra sa karijemPečena rebra sa karijemZajedno sa rebrima stavljamo i glavice luka da se začine od sokova rebara....
Medena rebra na žaruMedena rebra na žaruIsecite svinjska rebra ili ih dobro operite....

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: