Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Glazirana Rebra
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Rebra pecite u ugrejanoj rerni na 250 stepeni oko trideset minuta. Po želji možete staviti i krompir....

Sklonite poklopac i ako ima potrebe zapecite rebra još 10 minuta.
Izvadite i poslužite odmah svinjska rebra u đuvečari....

Isečemo svinjska rebra na poricije. Propremamo marinadu od piva, meda, senfa, limuna, luka, belog luka, kečapa i svih ostalih sastojaka....

Rebra pecite u zagrejanoj renri na 200 stepeni dok ne budu gotova - oko 60 minuta.
Mekana svinjska rebra u rerni su veoma ukusna!...

U dublju posudu stavljamo sastojke za marinadu za rebra i dobro promešamo, tako da se ravnomerno pomešaju....

Pecite meso 40 minuta, nakon toga izvadite pleh, pažljivo skinite kesu i pecite rebra dok ne dobiju zlatnu boju....

Nakon toga smanjite temperaturu na 170 stepeni i pecite rebra još tri sata. Možete da otvorite poklopac da se dobro zapeku....
Rejting
3.3
Ukupno glasalo: 3
51
41
30
20
11
Oceni: