Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Kiseli kupus sa pilećim želudcima u multikukeru

Kiseli kupus sa pilećim želudcima u multikukeru

LiudmilaLiudmila
Inovator
5462031k
Kiseli kupus sa pilećim želudcima u multikukeru
Fotografije: Liudmila
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
180 min.
Ukupno
195 min.
Porcije
2
"Dobićete odličan kiseli kupus. Želudci, koji imaju mišiće i teško postaju mekani, ovde su nežni i ukusni."

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 1/2 kupusa
  • pileći želudci - 500 g
  • so
  • biber
  • aleva paprika
  • lovorov list
  • čubar
  • šargarepa - po želji
  • svinjska mast
* merne jedinice

Način pripreme

Kupus isečem, stavim u posudu aparata i u njega dodam želudce, svinjsku mast, začine po potrebi i so, po vašem nahođenju.

Dobro promešajte sa alevom paprikom. Ne dodaje se voda. Kuvati samo sa masnoćom. Kupus ispušta tečnost kada se kuva.

Uključujem aparat na program sporog kuvanja.

Dobićete odličan kiseli kupus.

Želudci, koji imaju mišiće i teško postaju mekani, ovde su nežni i ukusni.

Prijatno sa mojim kiselim kupusom sa pilećim želudcima u multikukeru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: