Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Kiseli kupus sa dimljenim rebrima u multikukeru

Kiseli kupus sa dimljenim rebrima u multikukeru

LiudmilaLiudmila
Inovator
5111951k211
Kiseli kupus sa dimljenim rebrima u multikukeru
Fotografije: Liudmila
1 / 2
28/11/2022
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
90 min.
Ukupno
115 min.
Porcije
4
"Klasika je klasika, gde god da se kuva - kiseli kupus sa dimljenim rebrima u multikukeru"

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 1 glavica kupusa
  • luk - 1 glavica
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • biber - u zrnu
  • lovorov list
  • dimljena rebra - 700 g
  • ulje - 2 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Za ovu svinjetinu sa kiselim kupusom iseckajte jedan kupus i stavite ga u posudu multikukera.

Dodajte iseckan crni luk, lepše je ako ima luka u kiselom kupusu, pa dodajte začine, nekoliko zrna crnog bibera, lovorov list ili dva, nemojte soliti jer su i kupus i rebarca slana.

Dodajte ulje i promešajte.

Odozgo stavite rebra, nasečena na komade.

Uključite program za varivo, jer kiseli kupus u multikukeru treba više vremena da se kuva.

Klasika je klasika, ma gde se kuva - kiseli kupus sa dimljenim rebrima u multikukeru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: