Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Supa od Pasulja i Kiselog Kupusa
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Praziluk i kupus se iseku na sitnu i prelivaju se sokom od kupusa. Posipaju se alevom paprikom, dodaje se ulje i krompir....

Beleška: Ako je kupus mnogo kiseo ili slan, pre toga se ostavlja u vrućoj vodi oko 10 minuta....

Za to vreme isečemo kupus na veoma sitno i dodajemo ga u luk, da se malo zaprži. Nakon toga dodajemo univerzalni začin, sok od kupusa i vodu....

U ulje stavljamo sitno iseckan kisei kupus da se dinsta. Redom dodajemo iseckan luk, grašak, krompir, oljušten i isečen na kockice....

Zagrejte sok od kupusa, zatim mu dodajte vode, tako da ukupno imate oko 1 l tečnosti, zatim dodajte iseckan kupus, kobasicu iseckanu na kolutiće,...

Zatim dodajte 1, 5 l soka od kiselog kupusa. Supa sa svinjetinom se dovede do ključanja i degustira....

U zaprženo brašno nalivamo uz neprekidno mešanje sok od kiselog kupusa pomešan sa vodom i kiselim mlekom....

Dodajte sitno isečenu glavicu kupusa i malo vode. Izdinstajte povrće na tihoj vatri dok kupus potpuno ne omekša....

Supa se kuva dok ne omekša krompir i servira se posuta iseckanim peršunom....
Rejting
5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: