Pileća srca u Slow Cooker-u

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
05/02/2017
"Kažu da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, a najbolji pomoćnici u kuhinji – aparati za sporo kuvanje."
Priprema15 min.
Kuvanje210 min.
Ukupno225 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano374
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 1 kg
  • crni luk - 3 - 4 glavice
  • paprika - 4 - 5 komada crvenih i zelenih
  • paradajz - 2 - 3 komada
  • so
  • biber
  • aleva paprika - pola kašičice
* merne jedinice

Način pripreme

Operite srca i očistite ih. Skuvajte ih u prethodno posoljenoj vodi i zatim ocedite. Isecite luk i prodinstajte ga na malo ulja.

Dodajte iseckanu papriku i kada se sve zajedno proprži, dodajte srca, iseckan paradajz i začine. Sve to dobro promešajte i smesu isipajte u aparat za sporo kuvanje.

Stavite poklopac, uključite na dvojku i za 3 h i 30 minuta vaše jelo će biti gotovo.

Prijatno!

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar