Pileća srca uz pivo

Elena Stefanova JordanovaElena Stefanova Jordanova
Inovator
4621772k110
Pileća srca uz pivo
Fotografije: Elena Stefanova Jordanova
1 / 5
19/09/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
4
"Kažemo vam Živeli uz ovo neverovatno meze uz pivo"

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 1 kg
  • ulje
  • brašno - 100 g
  • biber
  • so
  • maslac - oko 20 g
* merne jedinice

Način pripreme

Pileća srca operite i očistite. Ako su nešto veća, onda ih prepolovite.

Oprana srca stavite u cediljku, da se ocede od vode.

U tiganju zagrejte ulje. Svako srce uvaljajte u brašno i stavite u tiganj. Pržite ih sa poklopcem na umerenoj vatri i u toku prženja ih okrenite jednom.

Gotova srca posipajte biberom i solju.

Preko svakog srca stavite po listić maslaca.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: