Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Pileća srca u Slow Cooker-u

Pileća srca u Slow Cooker-u

Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova
Šef kuhinje
1k3912k
Pileća srca u Slow Cooker-u
Fotografije: Dobrinka Petkova
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
210 min.
Ukupno
225 min.
Porcije
6
"Kažu da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, a najbolji pomoćnici u kuhinji – aparati za sporo kuvanje."

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 1 kg
  • crni luk - 3 - 4 glavice
  • paprika - 4 - 5 komada crvenih i zelenih
  • paradajz - 2 - 3 komada
  • so
  • biber
  • aleva paprika - pola kašičice
* merne jedinice

Način pripreme

Operite srca i očistite ih. Skuvajte ih u prethodno posoljenoj vodi i zatim ocedite. Isecite luk i prodinstajte ga na malo ulja.

Dodajte iseckanu papriku i kada se sve zajedno proprži, dodajte srca, iseckan paradajz i začine. Sve to dobro promešajte i smesu isipajte u aparat za sporo kuvanje.

Stavite poklopac, uključite na dvojku i za 3 h i 30 minuta vaše jelo će biti gotovo.

Prijatno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Anonimni
Anonimni
Mnogo se kuva to dugo mislim da moze i brze jer srca nisu toliko tvrda
30.01.2023 23:05