Džinovski sendvič

Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova
Šef kuhinje
1k3912k
Džinovski sendvič
Fotografije: Dobrinka Petkova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
4
"E ovo se može nazvati pravim sendvičem, a ne one minijaturne imitacije u kartonskim kutijicama. Ovaj recept je sve oduševio."

Potrebni sastojci

  • zemičke - 2 vekne
  • ljutenica - 6 kašika
  • šunka - 400 g
  • topljeni sir - 300 gr
  • čedar - 300 g
  • kukuruz - 200 g
  • kačkavalj - 200 g
  • maslac - 100 g
* merne jedinice

Način pripreme

Zemičke isecite na kriške debljine 0.5 cm, tako što ih nećete seći do samog kraja. Prostor između kriški namažite ljutenicom.

Naseckajte šunku, topljeni sir i čedar na kockice. I njih naizmenično poređajte u proreze.

Pospite kukuruzom i ponegde stavite po parče maslaca.

Sendviče pecite 10 minuta na 200 stepeni.

Izvadite iz rerne i pospite rendanim kačkavaljem i peršunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: