Način pripreme
U odgovarajuću posudu sipajte šećer za karamel i dodajte vodu. Čim se šećer karamelizuje sipajte ga u pleh u kome ćete peći kolač. Otprilike pleh dužine 30 cm i širine 20 cm. Preko karamela stavite domaću jufku.
Umutite jaja sa šećerom i dodajte ugrejano mleko i vanilu. Umutite i sipajte preko jufke. Stavite da se peče na pari 20 minuta na 170 stepeni. Za to vreme pripremiti smesu za biskvit.
Umutite jaja i šećer. Dodajte ulje, brašno, prašak za pecivo i ponovo umutite. Stavite kakao i promešajte.
Ako je prošlo 20 minuta izvadite pleh iz rerne i preko sipajte smesu. Sipajte je tako da pokrije celu belu smesu.
Vratite u rernu i pecite još 25 minuta na istoj temperaturi. Gotov kolač se okrene kada je potpuno ohlađen.