Način pripreme
U posudi umutite jaja. Dodajte šećer i produžite da mutite. Dodajte mleko, ulje i prosejano brašno sa praškom za pecivo i vanilama. Promešajte dobro i rasporedite smesu u silikonske kalupe za mafine (prečnika 4 cm). Pecite na 180 stepeni oko 20 minuta.
Na isti način ispecite sve biskvite. Ostavite ih da se ohlade. Umutite maslac sa šećerom. U njega dodajte jaja i nastavite sa mućenjem dok ne dobijete vazdušast krem. Dodajte prosejano brašno, skrob i prašak za pecivo. Umesite testo i ostavite ga u frižideru na 30 minuta.
Razvucite testo i isecite krugove prečnika 5 cm. Poređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite na 180 stepeni oko 10 minuta. Ostavite da se ohlade.
Sklapanje kolača: Uzmite jedan keks i premažite ga džemom. Odozgo postavite keksić (možete ga izravniti nožem, ako je nepravilno).
Dobro pritisnite i sa strane pospite mlevenim orasima ili kokosovim brašnom. Na isti način napravite sve kolače. Ukrasite pavlakom, voćem i želeom od malina.