Način pripreme
Umutite pavlaku mikserom kao što je naznačeno na pakovanju, nakon toga dodajte slatko i opet dobro umutite da se dobije ujednačena smesa.
Uzmite poslužavnik na kome ćete da ređate tortu i stavite pokretni kalup za torte. Izmerite visinu kalupa i izrežite deo piškota koje ćete ređati po ivicama tako da ne štrče iznad kalupa. Piškote treba da su prethodno natopljene sokom od kompota.
Nakon toga natapajte ostale piškote u kompot na kratko, da se ne raspadnu, i ređajte ih na dno. Gde ima praznog mesta, popunite ostacima od piškota.
Nakon toga namažite svuda s kremom, ređajte isečene krugove banana i odozgo pospite obilno topingom. Sledi drugi red piškota i sve se ponavlja dok se sastojci ne potroše, a odozgo namažite dobro kremom i ukrasite po izboru.
Stavila sam čokoladne mrvice i toping. Stavite tortu u frižider na nekoliko sati, a može i celu noć. Izvadite, sklonite kalup i sve je gotovo. Prijatno!