Ukusan sveži spanać sa pirinčem i svinjskim mesom

30/05/2017
"Volimo spanać sa pirinčem, ali ako dodate i svinjsko mesto, postaje stvarno magičan "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 316
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom sedmice35
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • spanać - 1 kg
  • svinjsko meso - 500 g
  • pirinač - 250 g
  • luk - 1 glavica
  • šargarepa - 1 komad
  • ulje
  • so
  • aleva paprika
  • biber
  • brašno - 1 supena kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Prvo isečemo meso na komade i dinstamo sa malo ulja u tiganju.

Vadimo i u istoj masnoći dinstamo luk i šargarepu. Za to vreme operemo spanać, isečemo i dodajemo u luk i šargarepu da se i on dinsta.

Nakon toga dodajemo pirinač i alevu papriku, brašno i meso i mešamo lepo, da se dobije homogena smesa. Sipa se vode po vašoj proceni.

Nakraju dodajemo so i biber po ukusu. Stavljamo u rernu sve dok pirinač ne bude gotov.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar