Način pripreme
Jaja sipajte u duboku posudu. Dodajte ulje i vodu i umutite žicom sve nekoliko minuta.
Prosejte brašno i prašak za pecivo. Dodajte brašno u porcijama uz mešanje kašikom, dok tečnost ne primi brašno. Stavite 3 kašike narendanom parmezana, na kockice naseckanu šunku i na sitno naseckani kačkavalj.
Posolite sastojke, ali budite pažljivi, jer su parmezan i kačkavalj slani, i dodajte biber.
Promešajte da se smesa ujednači.
Kalup za biskvit pravougaonog oblika obložite papirom za pečenje. Sipajte smesu, poravnajte je i odozgo poređajte čeri paradajz nasečen na male komade.
Ispecite kolač u rerni na 180 stepeni oko 40 minuta.
Probajte čačkalicom da li je pečeno. Kada bude gotov, izvadite kolač iz rerne i iz kalupa.
Odmah ga premažite maslinovim uljem.
Ohladite biskvit na rešetci.
Nasecite ga kada se dobro ohladi!