Brza pita s tikvicama, sirom i grizom

23/07/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4496
"Slana pita sa tikvicama - nešto sveže za jelo tokom celog dana "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 387
  • Pregledi tokom meseca51
  • Pregledi tokom desmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Narendajte tikvice na krupno rende, posolite ih po ukusu i promešajte, ostavite tako 20 minuta i mnogo dobro iscedite.

Isecite luk i mirođiju na sitno.

U posudu stavite jaja i ulje, promešajte, dodajte namrvljeni sir, oceđene tikvice, kiselo mleko, isečen luk i mirođiju, griz i prethodno promešano brašno sa praškom za pecivo, biber i so po ukusu, promešajte u gustu smesu.

Sipajte smesu u posudu za pečenje veličine 20x30 cm, prethodno podmazanu i posutu brašnom, zaravnite je.

Stavite posudu u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni i pecite oko 40 minuta.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar