Omlet sa mladim lukom i gorgonzolom

06/08/2017
"Tražen prolećni omlet sa neodoljivim mirisom - obećavamo da će vam se dopasti i to mnogo "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano227
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo i propržimo luk u maslinovom ulju.

Umutimo jaja sa malo vode ili svežeg mleka, da budu mekša. Začinimo solju i biberom. Dodajemo supenu kašiku lanenog semena.

Sipamo umućena jaja preko luka. Dodajemo izmrvljenu gorgonzolu i preklopimo omlet po sredini.

Serviramo sa zelenom salatom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar