bonapeti.rs»Recepti»Sendviči»Poslepodnevna užina

Poslepodnevna užina

Albena AsenovaAlbena Asenova
Početnik
621482k106
Poslepodnevna užina
Fotografije: Albena Asenova
25/08/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
2
"Poslepodnevna užina, prema kojoj nećete ostati ravnodušni"

Potrebni sastojci

  • hleb - 4 kriške
  • kečap
  • dimljnei kačkavalj - 4 listića /slajs/
  • čajna kobasica
  • topljeni sir - 4 listića
  • kravlji maslac
  • parmezan - izrendan
* merne jedinice

Način pripreme

Namažemo jednu krišku hleba kečapom. Odozgo stavljamo jedan ili dva listića dimljenog kačkavalja. Preko njega stavljamo čajnu kobasicu, isečenu na tanke kružiće.

Razume se, možete koristiti i drugu kobasicu ili slaninu. Odozgo preko kobasice stavljamo dva listića topljenog sira.

Poklopimo drugom kruškom. Preko ugrejane ploće ili tiganja sipamo izrendan parmezan. Preko parmezana stavljamo pripremljene sendviče.

Malo zepečemo, okrećemo, zapečemo na isti način i sa druge strane.

Druga varijanta je da se na ploču stavi malo kravljeg maslaca i da se sedviči malo zaprže, dok ne porumene.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: