Kiš sa hlebom

Elena Stefanova JordanovaElena Stefanova Jordanova
Inovator
4621772k110
Kiš sa hlebom
Fotografije: Elena Stefanova Jordanova
2 / 5
27/09/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
6
"Ukusno jelo na francuski način - aromatičan kiš sa hlebom"

Potrebni sastojci

  • hleb - 8 kriški, tost
  • jaja - 5 komada
  • povrće - 450 g zamrznut miks (paprike, paradajz, luk sitno iseckan)
  • sir - 150 g
  • kačkavalj - 150 g
  • sveže mleko - 100 ml
  • so
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Mali pleh obložite papirom za pečenje i zbijeno poređajte kriške hleba. U posudu izmrvite sir i izrendajte kačkavalj.

Dodajte preostale sastojke, promešajte i sipajte preko hleba.

Pecite u ugrejanoj rerni na 180 stepeni oko 30-40 minuta ili dok ne dobije lepu boju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: