Ređana salata Cvet

09/10/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj201524
"Sve je raskošno, kada je spremi sa merakom "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano317
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz operite i uklonite drške. Isecite na listiće debljine oko 4 mm.

Poređajte sa spoljašnje strane tanjira, tako da centar tanjira ostane prazan. Za tanjir srednje veličine je potrebno nekoliko paradajza srednje veličine.

Krastavce operite i nemojte ih guliti, pa ih isecite na kose kolutiće. Poređajte u centar tanjira, koji je prazan.

Jedan krastavac je dovoljan za 2 porcije. Krastavce i paradajz malo posolite himalajskom solju i prelijte maslinovim uljem.

Na kraju izmrvite sir, po želji možete dodati i svež peršun.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar